onsdag 23 september 2009

Beställa Oralmedic

Efter att ha haft väldiga problem att få tag i preparatet i göteborgsområdet så hittade jag på nätet någon som tipsade att man kunde beställa från http://www.chemistdirect.co.uk/.
Men den kursen som var då så blev kostnaden för 5 förpackningar ca 380kr inklusive frakt. En besparing alltså. Tog ungefär en vecka innan det kom med posten hem men det fungerade i vilket fall jättebra så det vill jag verkligen tipsa alla som har problem att få tag i det.

ORALMEDIC problem

Hjälp!

Det verkar som om ingen i Stockholm säljer preparatet, jag letar förgäves. Är det någon här som vet med all säkerhet vart de säljs? Jag måste prova. Jag får stora afte ofta, 1 - 2 ggr i månaden. Kenakort-T, som var det enda som hjälpte för mig (trots ivrigt använadande av Zendium), har ju utgått ur sortimentet säger dom på apoteket. Så nu sitter jag med Aftamed som inte fungerar alls, är hellre utan.

Så snälla. Ni som har köpt produkten här i Stockholm senaste tiden eller sett den någonstans, berätta vart!

Andreas,
http://abolin.se

onsdag 9 september 2009

Starka munsköljmedel

Använde ett sånt där starkt munsköljmedel Colgate Total och blåsan kom som ett brev på posten innanför läppen dagen efter. Det är inte första gången, att jag aldrig lär mig. Det beror väl på att man förstör den skyddande munslemhinnan med de där starka medlen. Som att gnugga bort den översta delen av huden, det reagerar ju kroppen med att ge blåsor också.

Hädanefter ska jag ta det lugnt med munslemhinnan o testa Zendium.